SINT PANCRAS – Na de zeperd van vorig weekend tegen Egmondia, heeft Vrone afgelopen zondag wél succes geboekt. Tegen FC den Helder slaagde de ‘Pancrassers’ er in om een achterstand om te buigen en zo de volle buit te pakken, 2-1.

Voor Vrone is het inmiddels de vierde overwinning van het seizoen, wat resulteert in een keurige zevende positie. Tegen subtopper FC den Helder kreeg de ploeg van Wouter Blokdijk de kans om zich eveneens aan te sluiten bij de subtop, wat dankzij de overwinning is gelukt. “De zege was na de achterstand zwaar bevochten, hoewel wij het eerste uur beter waren. Na de gelijkmaker van Dennis Konijn gaf den Helder iets meer gas middels opportunistischer spel. Daar hadden we het zwaar mee” blikte Wouter Blokdijk terug. “Toch scoorden we in de 89e min, een weergaloze aanval over veel schijven. Uiteindelijk zette de uitstekend spelende Daniel Leijen Lex de Jong vrij in de zestien”

De overwinning tegen de Helderse formatie was een zeer welkome voor Vrone, dat vorig weekend met 1-0 verloor bij Egmondia. “De nederlaag tegen Egmondia heb ik wel aangehaald in de wedstrijdbespreking. Tegelijkertijd bewijst deze speelronde maar weer dat iedereen van iedereen kan winnen in deze klasse. In dat licht schaar ik ook deze overwinning, De klasse laat zich lastig lezen, en dus ook lastig voorspellen. Dus wij moeten doorgaan op de wijze waarop we bezig zijn”