Sint Pancras – SV Vrone heeft het afgelopen weekend goede zaken gedaan. Van de elf competitie wedstrijden hebben de Langedijkers er negen gewonnen. Ook speelde het eenmaal gelijk wat 28 punten heeft opgeleverd, daardoor is Vrone de koploper in de vierde klasse C. Afgelopen zondag won de ploeg met 4-0 van Westzaan.

Vrone is na de degradatie voor het tweede seizoen actief in de vierde klasse. Vorig seizoen eindigde de formatie van coach Radjesh Bishesar op een zesde positie, maar dit seizoen lijkt Vrone een absolute kandidaat voor het kampioenschap. In die race heeft het goede zaken gedaan door Westzaan met 4-0 te verslaan. Kevin Oudejans wist de score te openen. Tim Heiblom was verantwoordelijk voor de tweede treffer. De trefzekere Dennis Konijn wist de beslissende 3-0 te maken waardoor hij zijn totaalscore naar twaalf doelpunten bracht. Het slotakkoord was voor de pas zeventien jarige Wout Adams. De jongeling heeft daarmee zijn allereerste competitiedoelpunt in het eerste team binnen.

Concurrent laat steek vallen

De nummer twee Saenden kwam dit weekend niet verder dan een 1-1 gelijkspel op bezoek bij SV Koedijk. Door het puntverlies heeft Vrone op dit moment een voorsprong van drie punten op de ploeg uit Wormerveer. Dynamo, SVA Assendelft en Alcmaria Victrix wisten wel te winnen en dus blijft de top vijf verder ongewijzigd.

Komend weekend speelt Vrone op bezoek bij Saenden. Als de ploeg uit Sint Pancras deze wedstrijd weet te winnen wordt het verschil zes punten en kan Vrone met een geweldig gevoel genieten van de winterstop.