HENSBROEK - Aan de hand van Dennis Konijn heeft Vrone met 0-3 gewonnen bij Apollo’68. Een belangrijke overwinning waarmee de Langedijkers op koers blijven voor het kampioenschap.

Tegen de nummer tien van de competitie lag een overwinning in de lijn der verwachting, maar verrassingen zijn in de vierde klasse niet onmogelijk, maar was bij Apollo’68 – Vrone dus niet van toepassing.

Vrone ging de rust in met een 0-2 voorsprong. Een mooie voorsprong die na rust werd uitgebouwd. Daarmee pakt Vrone dus opnieuw een overwinning.

Na twintig minuten lag de bal voor het eerst in het net. Daniel Leijen wist zijn team op een 0-1 voorsprong te brengen. Nog voor rust bracht Dennis Konijn de 0-2 op het scorebord waarmee Vrone met een riante voorsprong de kleedkamers opzocht.

Een half uur voor tijd besliste Dennis Konijn met de 0-3 de wedstrijd. Zo blijft Vrone koploper met drie punten voorsprong op nummer twee Saenden, en een wedstrijd minder gespeeld. Vrone is op koers voor de titel, en zal in de komende weken willen bewijzen dat het ook echt klaar is om de stap naar de derde klasse te maken.