SINT PANCRAS – SV Vrone heeft op overtuigende wijze weten te winnen van JVC. De Langedijkers hadden het betere van het spel, wat een keurige overwinning opleverde, 3-0.

“Een terechte uitslag” oordeelde coach Wouter Blokdijk. “JVC is slechts eenmaal kansrijk geweest uit haar eigen spel, verder waren het vooral onze eigen fouten waardoor we in de moeilijkheden kregen. Die moeilijkheden waren overigens spaarzaam”. Waar de bezoekers de kansen niet kon afmaken, slaagde Vrone er wel in om tot scoren te komen, “Een verdiende overwinning, op basis van het veldspel. We waren beter dan de tegenstander en maakten onze kansen goed af.”

Konijn van waarde
Dat Vrone de kansen afmaakte, blijkt wel uit de 3-0 eindstand. Op aangeven van Daniël Leijen bracht Dennis Konijn de score op 1-0. Bij de 2-0 waren de rollen omgedraaid en kon Leijen een doelpunt bijschrijven. Ook bij de derde en laatste treffer had Dennis Konijn een aangevende rol. De buitenspeler bracht Lex de Jong in stelling om de 3-0 te maken. Dat lukte waardoor Vrone een comfortabele overwinning boekte.

Na vier wedstrijden heeft de ploeg van Blokdijk zeven punten. Desondanks is de coach van mening dat zij zich als promovendus op één doel moeten richten, “Wij richten ons nog steeds op het behoud voor deze klasse. Het is goed te constateren dat we voortdurend goed mee kunnen op dit niveau. In alle wedstrijden zijn we kansrijk geweest. Voor de komende wedstrijden veranderd de insteek daarom ook niet, de gekozen tactiek pakt goed uit, het spel van het team ontwikkelt zich goed” besluit een tevreden coach.

Beker
Komende donderdag treed SV Vrone aan in de eerste knock-out ronde van het districtsbekertoernooi. De Langedijkers mogen zich op eigen veld opmaken voor een lastige wedstrijd, aangezien het met DEM een eersteklasser treft. Maar ook Vrone zal weten dat het bekertoernooi vol verrassingen zit.