SINT PANCRAS - Vrone heeft in de thuiswedstrijd tegen KSV prima zaken gedaan. De ploeg van Radjesh Bishesar wist een 4-1 overwinning te boeken op de Kruizenaren en zo is de ploeg weer een stap dichter bij het kampioenschap.

Vrone heeft zich na het 1-1 gelijkspel tegen Alcmaria Victrix uitstekend weten te herpakken. Tegen KSV werd een klinkende .... overwinning geboekt. Voor Vrone scheelde het behoorlijk dat de veelvuldig scorende Bart Velseboer en Michael Sleurink door een schorsing niet van de partij waren.

Al in de eerste minuut wist Vrone op een 1-0 voorsprong te komen. Daniël Leijen was de gevierde man doordat hij de het net van de bezoekers liet bollen. Verder als die treffer kwam Vrone niet, en doordat het doelpunt van KSV speler Giel Beers werd afgekeurd kende de wedstrijd een 1-0 ruststand.

Na rust wist KSV via Giel Beers op fraaie wijze naast de Langedijkers te komen, al konden de mannen van Tristan Ooms er niet lang van genieten. Daniël Leijen wist vlak na de 1-1 te scoren waarmee de stand op 2-1 kwam. Na rust bleek Daniël Leijen het niet bij twee doelpunten te houden. Leijen schoot namelijk opnieuw raak waarmee zijn hattrick voltooid werd.

Alsof het nog niet erg genoeg was wist Kevin Oudejans ook een doelpunt mee te pikken. Het jonge talent besliste het duel definitief met de 4-1. KSV kon er qua doelpunten niets meer tegenover stellen waardoor Vrone onverhoopt doorgaat richting het kampioenschap. De ploeg staat zeven punten voor op de nummer twee Saenden. Met nog vier wedstrijden te gaan kan Vrone de titel dus al ruiken. Komende zondag gaat de ploeg in die kampioen race op bezoek bij subtopper SVA Assendelft.