LANGEDIJK - De Wandelvierdaagse Langedijk gaat bijna van start. Met trots kunnen wij u melden dat Nh1816 zich heeft vastgelegd als hoofdsponsor aan zowel de Wandel4daagse Langedijk als aan de Sportweek Langedijk. Hierdoor heet de Wandel4daagse vanaf heden:

Nh1816 Wandel4daagse Langedijk

De wandel4daagse wordt gehouden van 6 t/m 9 juni 2017. De start is elke dag vanaf Sporthal Geestmerambacht behalve op de woensdag. Deze dag wordt er gestart vanaf het schoolplein van De Phoenix en de Koolvlet. We hopen dat zo veel mogelijk mensen met de fiets naar de start komen. Mocht u toch met de auto gaan dan zouden we graag zien dat u op woensdag gebruik maakt van het parkeerterrein bij het winkelcentrum Broekerveiling.

Indien er door weersomstandigheden niet gestart gaat worden dan vindt u dat op deze pagina en houdt ook onze facebookpagina van Sport Servicepunt Langedijk in de gaten. Hier kunt u ook een link vinden naar alle foto’s die er ook dit jaar weer worden gemaakt.

Inschrijven: Inschrijven kan nog tot en met 5 juni bij Zwembad Duikerdel.  U kunt elke werkdag in Duikerdel terecht tussen 18.30 uur en 20.30 uur. De kosten zijn  5,50 euro p.p. Daarna kunt u nog inschrijven voor de start op zowel de dinsdag als de woensdag. Dit kan vanaf 17.30 uur. Dekosten zijn dan 6,50 euro p.p.

Tijdens de wandelvierdaagse wordt door de 10 km als eerste gestart om 18:00 uur, de 5 km start om 18:15 en de 2,5 km start om 18:05 uur. Op de vrijdag zijn de tijden wat aangepast en staan vermeld in het routeboekje. De routeboekjes kunt u vinden bij de button routes. Er is voor elke afstand een eigen routeboekje. U kunt deze uitprinten of downloaden op uw telefoon.

We hebben voor dit jaar weer veel vrijwilligers gevonden die zich inzetten als verkeersregelaar. Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars op zodat alles veilig verloopt. Ook als u door het dorp rijdt en u even moet wachten vragen wij begrip voor onze verkeersregelaars.