Heiloo: Op vrijdag 20 maart vindt de officiële overdracht plaats van zwembad Het Baafje aan de nieuwe exploitant, Sport Servicepunt Langedijk (SSL).

Om 15.30 uur zal wethouder Dellemijn van de gemeente Heiloo de sleutel overhandigen aan de heer Teun van Etten, directeur van SSL.NL-Doet.

Er is bewust voor 20 maart gekozen omdat het de landelijke NL-Doet dag is. Op deze dag wordt er door veel mensen de handen uit de mouwen gestoken om bij lokale instellingen vrijwilligerswerk te gaan verrichten. Ook bij zwembad Het Baafje gaan vrijwilligers aan de slag. SSL hecht er veel waarde aan dat Het Baafje een bad vóór en dóór de bevolking van Heiloo is en daarbij is de hulp van deze vrijwilligers meer dan welkom.Zomer Abonnementen

Dit officiële moment zal SSL aangrijpen om haar plannen ten aanzien van de exploitatie van het Baafje openbaar te maken. Zo wordt bekend gemaakt hoe de nieuwe openingstijden er uit zullen gaan zien, wat de nieuwe tarieven worden en welke voordelen er zitten aan de nieuwe zomerabonnementen. Heel belangrijk is ook de onthulling van de nieuwe huisstijl en de presentatie van het nieuwe logo van Het Baafje. SSL vindt het belangrijk dat de naam van het bad blijft bestaan. Het Baafje heeft namelijk een hele goede en grote naamsbekendheid in Heiloo en de directe omgeving. Een nieuwe exploitatie is het juiste moment om ook met een nieuwe uitstraling te komen. Op 20 maart zal SSL deze nieuwe uitstraling presenteren inclusief de presentatie van de nieuwe website en de mobiele APP.Voorverkoop met korting

SSL hanteert een eigen voorverkoop systeem. Zij vinden het belangrijk dat vooral veel gezinnen gebruik maken van Het Baafje en daarvoor hanteert SSL een voorverkoop van abonnementen. Tot en met 1 mei kan iedereen heel voordelig een abonnement aanschaffen met maar liefst 20% korting op het normale tarief. Zonder nu al de tarieven bekend te kunnen maken moedigen we alle inwoners van de gemeente Heiloo aan om van deze voorverkoop gebruik te maken. Gemiddeld heeft een gezin met twee kinderen haar abonnement er al met één week mooi weer uit! Ook op persoonlijke abonnementen wordt in deze periode een korting verleend. De voorverkoop start vanaf 20 maart via de nieuwe website van Het Baafje. In de laatste week van april is het ook mogelijk om via de kassa een abonnement aan te schaffen. SSL werkt met een goed geautomatiseerd kassasysteem. De abonnementhouders schaffen een persoonlijke pas aan waar het abonnement op wordt gezet. Om toegang tot het bad te krijgen en het bezoek te registreren worden de passen langs een kaartlezer gehaald. De passen kunnen elke zomer worden opgewaardeerd.Bent u nieuwsgierig en wilt u graag kennis maken met de nieuwe exploitant dan nodigen we u uit om op 20 maart om 15.30 uur in Het Baafje aanwezig te zijn.