2e UPDATE

De Sprinkels uit Meppel helaas maatje te groot voor het team van de Wijde Veert. Met 0-1 hebben de Langedijkers de 2e poulewedstrijd helaas verloren. Na veel druk op de helft van de Wijde Veert scoorde de tegenpartij na 5 minuten de eerste tegengoal. Ook in de tweede helft lukte het het team van Meester Tjerk niet het tij te keren. Afhankelijk van de volgende wedstrijd tussen de scholen uit Uden en Meppel heeft Wijde Veert nog wel een redelijke kans tweede te worden in de poule en wel door te gaan naar de kruisfinales.

1e UPDATE

Eerste poule wedstrijd Wijde Veert in de pocket
De eerste wedstrijd in Poule B heeft het team van Wijde Veert tegen De Achthoeven uit Udenhout winnend met 2-0 eenvoudig afgesloten. In de eerste helft scoorde Stan Pouw met een mooi afstandsschot. De tegenstanders kwamen nauwelijks op de helft van de Langedijkers. In de tweede helft bood het team uit Uden meer tegenstand. Toch wist Tijs Kraakman na een mooie aanval het tweede doelpunt te scoren. aan het eind van de wedstrijd moest keeper Sven Koopman nog wel even aan de bak, maar hij hield het doel keurig schoon. De volgende wedstrijd begint om half 12 tegen de Sprinkels uit Meppel.

Het schoolteam jongens groep 7/8 van de Wijde Veert doet vandaag mee aan de finalewedstrijd in Zeist. Ze hebben een heel traject afgelopen en zijn nu met de 6 beste teams van Nederland doorgedrongen tot de finale! Vandaag kunnen ze dus kampioen van Nederland worden!