In alle opzichten geslaagd!!

Langedijk: Het zit er weer op! De Henselmans wandelvierdaagse van Langedijk. Prachtig weer, blije gezichten, muziek en mooie samenwerkingen, Sport Servicepunt Langedijk is trots op en tevreden met het resultaat.

Routes

Op dinsdag 9 juni zijn de lopers begonnen met een route door Zuid-Scharwoude, waarna op woensdag 10 juni de Museum Broekerveiling route op het programma stond. Dwars door de oude veiling naar de gezellige stempelpost. Donderdag 11 juni de warme route door Oudkarspel, waarna de lopers werden getrakteerd op een lekker verkoelend ijsje van de ondernemersvereniging Langedijk (AOL) . De laatste avond met het thema “water”, waarbij de scholen zo gek, leuk en grappig mogelijk verkleed gingen om een schoolsport tenue van SMP sportscare te winnen. Het was warm en broeierig bij aankomst op het plein voor de Sint Jan de Doper in Noord-Scharwoude, waar de prijs werd uitgereikt aan Rkbs De Koolvlet, die met prachtige wastobbes de route hebben gelopen. Burgemeester Cornelisse sloot met mooie woorden de wandelvierdaagse af.

Vrijwilligers

De wandelvierdaagse Langedijk staat of valt met vrijwilligers, zonder hen geen wandelvierdaagse. In totaal hebben er zo’n 250 mensen zich ingezet om van deze editie weer een succes te maken. Van de muziekkorpsen: Apollo, Advendo, Excelsior, Kunst na Arbeid en slagwerkgroep Da Capo tot EHBO, maatschappelijke stagiaires van het Jan Arentsz, verkeersregelaars, schoolcoördinatoren, drinkpostouders, foto en film makers, Kloosterhof, museum Broekerveiling, openstellers van de schoolpleinen en studenten van de HvA.

Sponsoren

Henselmans Bouwbedrijven is 12 jaar lang hoofdsponsor en naamgever geweest van de Wandelvierdaagse Langedijk, heel bijzonder in deze tijd. Om de wandelvierdaagse net dat beetje extra mee te geven zijn de sponsoren onmisbaar.

Organisatie

De organisatie was in handen van Sport Servicepunt Langedijk, zij zijn erg tevreden met het resultaat van de afgelopen week. Het weer heeft daarin een grote rol gespeeld, maar zeker ook de blije gezichten, ook vermoeide blikken, van de ruim 1100 lopers die zich hebben ingeschreven. Daar doen ze het voor.

Foto’s

Onderweg zijn vele foto’s genomen en filmpjes gemaakt, deze zijn terug te vinden op www.sportsl.nl.