A.s. zaterdag , 13 augustus, staan de eerste wedstrijden om de ZUURKOOLCUP op het programma. Plaats van handeling is dit jaar het sportpark van Vrone . Net als de laatste jaren begint LSVV met een wedstrijd tegen DTS , de kersverse 3e klasser , en speelt Vrone tegen BOL om 19.00 uur op de gerenoveerde velden aan de Boeterslaan 1 in Sint Pancras.

DTS heeft inmiddels een 3-tal oefenwedstrijden gespeeld en is daarin ongeslagen gebleven. Vorige week werd in eigen huis SRC uit Schagen met 2-0 verslagen terwijl afgelopen zondag een uitstekende prestatie werd geleverd door 1e klasser DEM te bedwingen. In Beverwijk werd het 1-1. Dezelfde stand was gisteravond van toepassing in het oefenduel tegen VIOS Warmenhuizen zodat de ploeg uit Oudkarspel klaar lijkt voor de altijd beladen wedstrijd tegen “ buur “ LSVV…

En LSVV ? Vanwege vakanties nog niet helemaal compleet maar als huidig bekerhouder willen wij uiteraard weer graag die CUP mee terug nemen naar de LSVV-kantine en daar gaan wij in die 3 wedstrijden onze uiterste best voor doen ! En uiteraard rekenen wij op veel LSVV-SUPPORT !!