Tuinmarkt de Draai B.V. in Heerhugowaard

Bezoekadres:

Tuinmarkt de Draai B.V.

Beukenlaan 23
1701DA Heerhugowaard
T06-12391572
M06-12391572
Eadministratie@tmdedraai.nl
Whttp://www.tmdedraai.nl

TM de Draai

Shop in shop winkelen , markten , vuurwerk verkoop.

TM de Draai is een grote kas gevestigd aan de Beukenlaan 23 in Heerhugowaard (voormalig tuincentrum Jaap Kooy)

In TM de Draai vind u diverse units van klein tot groot waar in een ieder zijn eigen winkel kan beginnen.

Op dit moment hebben wij ongeveer 30 winkels.
Met onder andere : Gereedschap , kado artikelen , snoep , wol , terras overkappingen , kapster en nagelstudio , kinderkleding , brocante artikelen , en zelfgemaakte creatieve artikelen.

Tevens is er een koffiehoekje aanwezig met koffie , thee , broodjes en gebak en frisdrank. Ook houden wij ons bezig met het organiseren en realiseren van markten welke worden gehouden in TM de Draai ( met gratis parkeren en entree).

Waaronder elke maand een rommelmarkt ( 11 december , 8 januari , 5 februari 10,00 tot 17,00 uur) , themamarkten met onder andere een avond kerstmarkt ( 16 december van 16,00 tot 22,00 uur ) en in het nieuwe jaar een ladies night.( 9 februari van 18,00 tot 22,00 uur ).

Voor meer markten hou onze agenda in de gaten op http://www.tmdedraai.nl of kijk op onze facebook pagina https://www.facebook.com/tmdedraai/

De laatste twee weken van dit jaar is ook onze vuurwerk winkel weer geopend in TM de Draai waar u kunt zien wat u koopt , kunt u niet wachten of wilt u online bestellen kijk dan op https://www.vuurwerktoppers.nl/dedraai/

U maakt tijdens de online bestellingen kans op een 500,000 klapper , deze verloten wij onder alle voorbestellingen online op 29-12-2016 om 10,00 uur.

Ook op de facebook pagina is een verloting gaande met deze megaknalrol middels een like en deel aktie.

Daarnaast gaan er nog 2 van deze rollen in de verloting onder alle verkopen in de winkel ( niet de online verkopen dus ) op 29 en 30 december.

Wij hebben het grootste assortiment en de leukste prijzen weten te realiseren voor U , kijk dus snel op de site of kom na 15 december langs in de winkel.

Lijkt het u ook leuk om een winkel te beginnen voor een maand of langer , alles is mogelijk. Ook voor tafelverhuur van de markten kunt u terecht op onze website of aan de centrale kassa.

Tot ziens bij TM de Draai.

Foto's van Tuinmarkt de Draai B.V.

Tuinmarkt de Draai B.V. image 1
Tuinmarkt de Draai B.V. image 2
Tuinmarkt de Draai B.V. image 3
Tuinmarkt de Draai B.V. image 4