Festiviteiten tijdens slot van de Vrolijke Lentedagen in Winkelcentrum Broekerveiling

Op maandag 30 maart zijn de Vrolijke Lentedagen gestart in Winkelcentrum Broekerveiling. Op Woensdag 25 maart werd in het gezellige winkelcentrum door de kinderen lekker geknutseld aan een heuse Paasboom welke zij aan het einde van de middag mochten meenemen.

Afgelopen zaterdag zorgde Kinderboerderij de Beestenboel voor een gezellig en vrolijke middag. Het middenplein in het winkelcentrum was omgetoverd tot een ware kinderboerderij op locatie, waar de show werd gestolen door het moedergeitje met haar kleine kroost.

In deze laatste week zijn er nog volop acties en evenementen in het winkelcentrum. Zo kan er aanstaande woensdag weer volop worden geknutseld en komt Museum Broekerveiling met Oud Hollandse spelletjes zoals de mega sjoelbak en het Westfries-klompen-golfen.

Programma:

woensdag 01 april

Paas Knutselterras en Oud Hollandse spelletjes
Woensdag 1 april komt Museum Broekerveiling naar het winkelcentrum met Oud Hollandse spelletjes! Daarnaast kan er volop geknutseld worden, we maken paasklompjes en paasmandjes!
Iedereen is van harte welkom, deelname is GRATIS!

Tijd: 13:00 – 16:30 uur.

vrijdag 3 april

Bloemenmeisje op Goede Vrijdag
Op goede vrijdag zal het bloemenmeisje aanwezig zijn in Winkelcentrum Broekerveling! Voor de bezoekers van het winkelcentrum heeft zij een leuk Paaspresentje. Komt u ook gezellig winkelen op Goede Vrijdag?

zaterdag 4 april

Duo Lentemeisje en heer Lente Kriebel
Op zaterdag 4 april zullen het Lentemeisje en de heer Lentekriebel zorgen voor een ultieme voorjaars- en Paassfeer in het winkelcentrum! Zij zullen met hun grabbelton rondlopen door het winkelcentrum en kinderen vertellen over wat er zo bijzonder is aan de lente. Voor alle kinderen hebben zij een leuk presentje mee!

Naast deze activiteiten heeft iedere winkel ook een speciale lente-actie. Kijk op www.winkelcentrumbroekerveiling.nl