Aanstaande zaterdag wordt er een feestje gebouwd in Café de Schelvis dan komt namelijk niemand minder dan Eric Dikeb één van de leukste feestzangers van Nederland. Hij gaat de tent op zn kop zetten.

Eric Dikeb kan met de zes gouden platen die hij op z’n naam heeft staan moeiteloos een top optreden , waar uw gasten nog lang over na zullen praten.

Al sinds 1999 is Eric Dikeb Dè Apres-Ski DJ van Nederland, met vele hits op zijn naam. Wie kent immers niet de feestplaten “De Pizzahut”,” Volg de leraar”, “ik schreeuw het van de daken” en “Wie laat de hond uit”?

De eerste échte grote hit voor Eric Dikeb kwam in 1998, toen hij met de Après-Ski-klas het lied “Volg de leraar” opnam. Eric’s carrière kwam in april 2000 in een stroomversnelling, toen hij door Rob Stenders werd gevraagd mee te werken aan het populaire ochtend programma Stenders Vroeg. Vanaf dat moment was hij 4 dagen per week te horen op de radio.

Grote naamsbekendheid verwierf hij toen hij een jaar later te zien was in de real life soap Big Diet van SBS6. Zijn feestnummer “De Pizzahut“, over zijn voorliefde voor fastfood en dansen, werd daarna een megahit. De Pizzahut werd in uitvoeringen van anderen nummer 1 in oa. Engeland, Duitsland, Oostenrijk en België.

Eric zorgt bij liveoptredens gegarandeerd voor een knalfeest!