Zaterdag 19 december opent B3 (Beverplein 3 in Sint-Pancras) eindelijk haar deuren. Na een half jaar van hard werken, schuren, plamuren, schilderen en opknappen is het dan eindelijk gelukt. We kunnen open!

B3 is het nieuwe onderkomen voor de jeugd van Langedijk en omstreken waar we van alles gaan organiseren voor de jeugd in verschillende leeftijdscategorieën.

Zaterdagmiddag hebben we openhuis, zodat iedereen kan zien wat we allemaal gedaan hebben en hoe het eruit is komen te zien. Voor de jongere kinderen is er zaterdagmiddag van 12 tot 17 uur van alles te doen van popcornautomaat tot schminken terwijl de ouders eventueel kunnen genieten van een kop koffie/thee of wat anders aan ons gloednieuwe bar die zeker het bewonderen waard is! Alles gebeurt door de ei
gen vrijwilligers. Kom dus kijken en zie wat voor een prachtige locatie Langedijk rijker is geworden!

's Avonds is er een Grand-Opening voor de oudere jeugd (16+), kaarten hiervoor zijn inmiddels al uitverkocht. Er zijn diverse DJ's die de avond naar een gigantisch hoogtepunt zullen draaien met diverse lichteffecten en special effects.

Kom zaterdagmiddag dus naar B3 en bekijk de nieuwe locatie. Het ziet er echt fantastisch uit!

Like de FB-pagina van Beverplein 3 en ClubB3 om op de hoogte te blijven van onze activiteiten de komende periode.