HEERHUGOWAARD - Broek in Concert wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd. Vrijdag 10 en zaterdag 11 oktober verzorgt Muziekvereniging Advendo uit Broek op Langedijk onder leiding van Betty Bakker een concert waaraan Linda Wagenmakers en een 130-koppig gelegenheidskoor hun medewerking verlenen in theater Cool in Heerhugowaard.

De concerten worden gehouden in de traditie van de beroemde Engelse Proms-concerten. Bezoeker kunnen genieten van een gevarieerde muziekkeuze; van klassiek tot pop. Linda Wagenmakers (1975) heeft indrukwekkende successen op haar naam staan. Ze speelde met Tony Neef de Hoofdrol in musical Miss Saigon, ze zong haar hit No Goodbyes op het Songfestival, speelde een rol in dramaserie Westenwind, haar stem was te horen in vele Walt Disney tekenfilms, ze zong met gospelkoren en speelde in vele musicals.
Kaarten kosten 22,50 euro, inclusief garderobe, een consumptie in de pauze en een after-party in het Cool-café. Kaarten bestellen kan via broekinconcert@hotmail.com of via Marieke Slot tel. 0226-426500, dagelijks tussen 17.00 en 20.00 uur. Per avond zijn 500 kaarten beschikbaar.