Foto Facebook Broekerbouwdorp

Voor de dertiende keer wordt in de zomervakantie een bouwdorp georganiseerd in Broek op Langedijk. Van 23 tot en met 26 augustus kan de jeugd er flink op los timmeren, dit jaar met als thema 'Boeren Bouwdorp'. Dus trek aan die klompen en blauwe overal en kom gerust op de trekker!
De inschrijving kan nu al via www.facebook.nl/broekerbouwdorp. Woensdag 15 juni kan de inschrijving vanaf 18.30 uur worden voltooid bij basisschool De Phoenix in Broek op Langedijk. Bij 250 voltooide inschrijvingen stopt de inschrijving. Wees er dus op tijd bij!

De locatie is dezelfde als afgelopen jaar: aan de Bijloort gelegen ten zuidoosten van de wijk Westerdel. Woensdagavond 24 augustus vanaf 19.00 uur en vrijdag 26 augustus vanaf het begin van de middag zijn belangstellenden van harte welkom om te komen kijken wat voor prachtige bouwwerken er dit jaar weer uit de grond zijn gestampt.
De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers voor deze week. Iedereen die het leuk lijkt om de kinderen deze week te helpen met bijvoorbeeld zagen en timmeren of die wil komen poffertjes bakken of op een andere manier zijn steentje wil bijdragen, kan zich aanmelden via Broekerbouwdorp@gmail.com. Vermeld naam, telefoonnummer en geboortedatum bij aanmelding.