Cool zoekt warmbloedige zangers voor Argentijns koorproject

Door Redactie op Maandag 4 september 2017 12:17  Uitgaan  buenos, misa, airesBron: Cool Kunst en Cultuur


Cool zoekt warmbloedige zangers voor Argentijns koorproject

HEERHUGOWAARD - Cool kunst en cultuur zoekt zangers en zangeressen voor een nieuw, Argentijns koorproject! In Misa a Buenos Aires studeren de koorleden het gelijknamige werk van Martín Palmeri in met als resultaat een hartstochtelijk eindconcert, o.a. samen met tangodansers van Luz de Luna.

In Misa a Buenos Aires dompelen de koorleden zich onder in de gepassioneerde klanken van de Argentijnse tango. Onder leiding van docente en dirigente Marie Anne Pak wordt in 18 repetities het bekende werk van de Argentijnse componist Martín Palmeri ingestudeerd. In samenwerking met het Accordeonorkest van Cool, een bandoneonsolist en tangodansers van dansschool Luz de Luna, werken we toe naar een hartstochtelijk eindconcert in de Rodi Media zaal van Cool.

Meer informatie & aanmelden

Misa a Buenos Aires gaat op maandag 2 oktober van start en de repetities vinden eens in de twee weken plaats. Meer informatie is terug te vinden op www.coolkunstencultuur.nl. Meedoen met dit warmbloedige koorproject? Alle stemmen (alt, sopraan, tenor en bas) zijn welkom! Aanmelden kan via www.coolkunstencultuur.nl of via het inschrijfformulier, verkrijgbaar bij de servicebalie van Cool.