(Foto Bob Bronshoff)
Heerhugowaard – Donderdag 11 september is het weer zo ver; het nieuwe theaterseizoen bij Cool Kunst en Cultuur gaat geopend worden. Dit zal op kwalitatief hoogstaande wijze gaan gebeuren met een staconcert van De Dijk.

De dijk zal niet alleen het nieuwe theaterseizoen inluiden, maar ook zullen ze hun nieuwe album gaan aankondigen die zij in oktober zullen gaan uibrengen. Komende week komt de eerste al single uit en kunnen we dus alvast een voorproefje krijgen van wat hun nieuwe album brengen zal. Ook bij de opening op 11 september zullen nieuwe nummers maar zeker ook oud repertoire aandacht krijgen.

Om 20:15u zullen de deuren van de Rodi Mediazaal openen. Hier zal men een lege zaal aantreffen, aangezien de stoelen eruit gehaald worden voor deze gelegenheid. Vervolgens volgt vanaf 21:00u een heerlijke avond vol heerlijke pophits van eigen bodem.

Kaarten á 27,50 euro zijn verkrijgbaar via www.coolkunstencultuur.nl of tijdens de reguliere openingstijden via de Servicebalie van Cool (072-5347662).