NOORD SCHARWOUDE - De spanning was te voelen in de kleedkamers van Partycentrum Concordia in Noord-Scharwoude. Want na het grote succes van vorig jaar met Ja Zuster-Nee Zuster, bracht Musicalgroep Concordia afgelopen weekend de eerste uitvoering van Musical de Jantjes.

Afgelopen zaterdag was de première. Het publiek werd geheel in Amsterdamse stijl, door orgelmuziek ontvangen bij entree. Lovende reacties over spel, zang en decor maakt dat de cast nog meer zin heeft in komende de uitvoeringen!

Waar gaat de Musical over?

In het Café van Tante Piet in de Amsterdamse Jordaan is het een komen en gaan. Blonde Greet, Toffe Jans, Mooie Leendert, zijn vrouw Doortje en de straatmuzikanten Na Druppel en De Mop komen dagelijks hun borreltje drinken en proberen ieder op eigen wijze iets van het leven te maken. Zo ook De Jantjes, Dries, Manus en Toon, net afgezwaaid, lukt het niet om hun leven op de rit te krijgen. Door intriges, verloren liefdes, geldproblemen en misverstanden besluiten zij Amsterdam de rug toe te keren en te vertrekken naar Nederlands Indië. En dramatisch afscheid aan de kade volgt. Als ze na jaren terugkeren is het feest in de Jordaan, maar er blijkt er veel veranderd!
Met onvergetelijke liedjes als ‘In de Jordaan’, ‘Oh mooie Westertoren’, ‘Wordt nooit verliefd’, ‘Dat zijn onze Jantjes’, ‘Nou tabé dan’  en natuurlijk ‘Omdat ik zoveel van je hou’. Het heerlijke verhaal, de onvervalste Amsterdamse humor, de onweerstaanbare liedjes, een fantastische cast én een begeleiding van piano en accordeon, staan garant voor een onvergetelijke avond plezier.

Heeft u de voorstelling van zaterdag 1 april gemist? En wil u nog een avond genieten? Dat kan, want zaterdag 8 april staat de cast van Musicalgroep Concordia wéér op de planken. De aanvang van de voorstelling is 20:00 uur.
Kaarten kunt u reserveren via telefoonnummer 0226-321172. Kosten zijn €10,-

Speciale seniorenmiddag.

In samenwerking met Stichting Lief Langedijk en Stichting Wonen Plus Welzijn is er speciaal voor senioren een middag voorstelling gepland op zondag 9 april om 14.00 uur.
Voor meer informatie bel naar tel. 0226-318050 of mail naar langedijk@wonenpluswelzijn.nl