Jeugdafdeling musicalgroep Caecilia speelt de musical ‘De Klokkenluider van de Notre Dame’Op 30 mei, 31 mei en 5 juni speelt de jeugdafdeling van Caecilia de mooie, ontroerende en overbekende musical ‘De Klokkenluider van de Notre Dame’. Het verhaal is als volgt: In de vuile straten van Parijs wemelt het van de dieven, zwervers en bedelaars. Het enige vertier dat de mensen hebben is het jaarlijkse zottenfestival, waar het lelijkste gezicht van Parijs wordt gekroond tot Koning der Dwazen. Op het stadsplein, dat gedomineerd wordt door de imposante kathedraal van de Notre Dame, zingt en danst de beeldschone Esmeralda tijdens het jaarlijkse Zottenfestival.

Ze trekt meteen de aandacht van drie mannen, Quasimodo, Dom Frollo en Gringoire. Hun leven slaat hierdoor onverwachts een andere weg in wanneer zij alle drie hopeloos verliefd worden op de mooie Esmeralda. De mannen doen alles wat in hun macht ligt om de prachtige Esmeralda te veroveren. Maar hoever zullen zij gaan??? De Klokkenluider van de Notre Dame is een musical die het verhaal van Victor Hugo op een prachtige en vrolijke manier vertelt.

De musical zit vol met schitterende ballads en knallende ensemble nummers. Natuurlijk zullen de diverse karakters in de voorstelling een lach toveren op het gezicht van jong en oud! Te zien in Partycentrum Concordia Noord-Scharwoude op zaterdagavond 30 mei en vrijdagavond 5 juni. De voorstelling begint om 20.00 uur – zaal open 19.30 uur. Op zondagmiddag 31 mei is er ook een voorstelling. Aanvang 14.30 uur – zaal open 14.00 uur. De toegangsprijs is 10,00 euro. Kaarten te bestellen via telefoonnummer 0226-317239 of via caecilia@quicknet.nl.

Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij juwelier Ed Ydo en snackbar ‘t Bunkertje