Loop de Race van je leven, ook voor een ander….

Op 17 mei as. organiseert Team Langedijk weer de Langedijker Run. Dit loopevenement werd vorig jaar voor het eerst gehouden maar staat nu al als volwassen evenement op de kaart in Langedijk.

Vorig jaar sprongen we eigenlijk in het diepe en hadden geen idee hoe het zou gaan, aldus Ton Horseling van Team langedijk.  We organiseren de Langedijker Run om geld in te zamelen voor Stichting Roparun voor steun en zorg voor mensen met kanker. De Roparun is een mega estafette van Hamburg naar Rotterdam en daar doen wij voor de 6de keer aan mee.  De Langedijker Run is één van onze acties maar natuurlijk wel de leukste.

De Langedijker Run wordt gelopen in 3 afstanden door de kernen van Noor- en Zuid-Scharwoude en broek op Langedijk. We hebben een echte Kidsrun van 2 km (met escape voor de allerkleinste) Dat was vorig jaar echt prachtig om te zien, ik denk dat de jongste een jaar of 6 was, top! Daarnaast is er een keuze uit 5 of 10 kilometer.

De beide routes gaan door zowel Noord- als Zuid Scharwoude en de 10 ook door Broek op Langedijk waarbij het Rijk Der 1000 Eilanden wordt aangedaan.  Start en finish is aan de Dorpsstraat thv Restaurant de Burg te Noord-Scharwoude.   Inschrijven voor de 5 en de 10 kan via de link op onze site: www.teamlangedijk.nl  daar wordt je doorgelinkt naar de inschrijfsite.

De kosten zijn € 12,50 p.p. De Kids kunnen zich via een e-mail aanmelden naar ton@deburg.nl en mogen gratis meedoen maar een donatie mag natuurlijk altijd.

Het programma start om 10.30 met een warming up olv Sherwin Kirindongo Percussie waarna de 3 afstanden van start zullen gaan.