Heerhugowaard - Tegenwoordig hebben wij foto’s en video’s altijd bij de hand via smartphone, tablet of laptop. Vroeger was dit een heel ander verhaal en ging het niet zo eenvoudig en snel. Herinnert u zich nog de oude projector met het geratel, gordijnen dicht en met zijn allen voor het grote filmdoek genieten van de oude 8 mm filmpjes? Zou het niet prachtig zijn om de oude super 8 en dubbel 8 films weer te kunnen bekijken? Media Markt Heerhugowaard heeft voor u de oplossing.

Wij kunnen deze beelden voor u digitaliseren. Alle oude dierbare beelden zet Media Markt Heerhugowaard over naar USB, Bluray of externe harde schijf. Op die manier zijn de beelden veiliggesteld voor de toekomst en kunnen ze weer worden bekeken of worden bewerkt in een videomontageprogramma. Niet alleen 8 mm films, maar ook videobanden, cameratapes, foto’s, dia’s en negatieven kunnen worden omgezet. Een mooie dienst waar inmiddels al door vele klanten dankbaar gebruik van wordt gemaakt.

Media Markt Heerhugowaard organiseert aanstaande zaterdag 24 juni van 10.00 uur tot 16.00 uur een demodag smalfilm scannen, speciaal gericht op het overzetten en veiligstellen van 8 mm films; dubbel 8 en super 8. De professionals van Power Service digitaliseren laten u op deze dag zien hoe de 8 mm films gescand worden en wat de kwaliteit is van uw eigen gescande filmmateriaal.

Op zaterdag 24 juni kunt u de professionals alles vragen over digitaliseren. Neemt u vooral uw films mee, want indien u op de demodag uw opdracht direct inlevert krijgt u niet alleen het beste advies, maar ook een zeer aantrekkelijk voordeel! Leuk om zelf de oude beelden weer te kunnen bekijken, maar ook een dierbaar, origineel en waardevol cadeau idee!

Het aantrekkelijke voordeel geldt niet alleen voor 8 mm films, maar ook voor alle andere digitalisatie opdrachten. Dus heeft u nog oude videobanden, cameratapes, dia’s, foto’s of negatieven liggen? Ga naar zolder, zoek uw beeldmateriaal bij elkaar en kom langs op de demodag.

Op zaterdag 24 juni van 10:00-16:00 uur is de demodag bij Media Markt Heerhugowaard.