Sport en spel in de voorjaarsvakantie
Ook al zin in de vakantie? Weer even lekker relaxen na 7 weken leren op school? Dik verdiend! Wat is er zoal te doen in Langedijk? De keuze is: in bed blijven liggen of in beweging komen! 7 weken stil zitten in de klas is wel genoeg!

Noord-Scharwoude: Even een paar tips voor activiteiten in Langedijk.

In sporthal Geestmerambacht is er voor peuters en kleuters op woensdagmorgen 2 maart een leuke en sportieve spelochtend met een demoles Fun Gym. Aanmelden is niet nodig, er is voldoende ruimte om te klauteren en de hele ochtend lekker te spelen met andere kinderen. De mamma’s en de pappa’s worden verzorgd. (www.sportsl.nl)

In zwembad Duikerdel ligt er de hele week een nieuwe attractie in het zwemwater. Deze keer de JungleRun. Een groot opblaasmatras met een klimgedeelte en een glijbaan. Een uitdaging voor iedereen. Tussendoor kan er natuurlijk ook gewoon worden vrij gezwommen. Wie met ouders, zus of broer komt kan voordelig uit zijn. Sinds kort is er een voordelige Gezinskaart voor maximaal vier personen. En dan is er ook nog de vakantievrijzwemkaart voor wie de hele week wil zwemmen. Keus genoeg!

Op donderdagavond 3 maart plonsen we het water in met een Disco Party voor kinderen van groep 3 t/m 8. We gaan heerlijk chillen met gezellige muziek, gedraaid door DJ Luck. Wie wil dáár nou niet bij zijn, toch? (www.duikerdel.nl)

Dus, kom in beweging met vrienden en vriendinnen en Let’s Go Party!