Op vrijdag 26 juni vindt er bij Museum BroekerVeiling een wel heel bijzondere première plaats. De uit America overgewaaide Drive In Bioscoop krijgt eindelijk zijn Nederlandse evenknie: de Drijf In Bioscoop!

In samenwerking met Stichting K1 Cultmedia presenteert Museum BroekerVeiling een nieuwe traditie: de Drijf In! Met je eigen schuit vaar je door het Rijk der Duizend Eilanden naar Museum BroekerVeiling om in de lighallen te kijken naar een prachtige film op het witte doek. Weer een voorbeeld van creatief cultureel ondernemen.

Mede organisator Stichting K1 Cultmedia wil een nieuwe dimensie aan het vertonen van films geven door te kiezen voor een bijzondere locatie. De film is speciaal voor de locatie gekozen waardoor ze elkaar versterken.

In het voorprogramma wordt u getrakteerd op fraaie beelden van de Broeker Veiling en het Rijk der Duizend Eilanden. De hoofdfilm, naar een boek van de Canadese schrijver Yann Martel, heeft betrekking op water en is toegankelijk voor een breed publiek.

U kunt deelnemen met een sloep, akkerschuit of fluiterschuit met minimaal 8 inzittenden. Als u niet in het bezit bent van zo’n schuit, dan bestaat de mogelijkheid om in een van de beschikbare schuiten van het museum plaats te nemen.

De entree bedraagt € 15,- per persoon met een minimale bezetting van 8 personen per schuit.

U bent welkom vanaf 18.30 uur. Film start om 19.00 uur. Reserveren is verplicht. Voor meer informatie neemt u contact op met Museum BroekerVeiling. Tel 0226-313807. Email: reserveringen@broekerveiling.nl