ZUID-SCHARWOUDE - Jawohl Freunde, es ist hoog tijd voor de 2e editie van Oktoberfest Langedijk! Na het enorme succes van vorig jaar hullen wij ons op 23 24 oktober 2015 weer in Lederhosen en Dirndls en wordt De Roode Leeuw te Zuid-Scharwoude wederom omgetoverd tot een ware Bierstube.
Inmiddels zijn alle Early Bird tickets voor zowel de vrijdag als de zaterdag uitverkocht, standaard tickets zijn nog wel verkrijgbaar en te bestellen via de website (drank en eten zijn bij de tickets inbegrepen). Ook dit keer wordt het eten verzorgd door Chantel’s Mengelmoes.

Deze editie dreigt ook bijzonder snel uitverkocht te raken. De vrijdag is al voor 50% gevuld en op zaterdag zijn er nog slechts 9 biertafels beschikbaar, dus zorg dat je 'wie ein Verrückter' oftewel als een malle een groepje vrienden, collega's, teamgenoten of familie samenstelt!

Voor groepen van 24 tot 40 personen is er voor beide dagen een VIP Deck beschikbaar (voor meer informatie over het VIP Deck kun je mailen naar info@oktoberfestlangedijk.nl).

Kijk op www.oktoberfestlangedijk.nl voor alle informatie en tickets.