BROEK OP LANGEDIJK - Museum BroekerVeiling staat zaterdag 25 april volledig in het teken van Sail 2015. Horeca BroekerVeiling zorgt deze dag voor een groots feestelijk programma in en rondom de verwarmde tent op het Havenplein.
Vanaf 14.00 uur gaat het feest van start met het Grote Amstel Meezing Feest. Op het buitenpodium op het Havenplein worden de hits uit de Top 40 van nu en Nederlandse ‘evergreens’ gedraaid. Luister niet alleen mee, maar pak zelf ook één van de microfoons en zing uit volle borst mee.
Na het Grote Amstel Meezing Feest kunt u even bijkomen en plaatsnemen in de tent voor de modeshow van de Vereniging Behoud Westfries Kostuum. Om 15.30 uur start de modeshow en zullen er vele historische Westfriese kledingstukken met de daarbij behorende sieraden getoond worden. Deze dag wordt afgesloten met het officiële Sailfeest in de tent op het Havenplein. Als eerste zal het podium bezet worden door de Volendamse band ‘Volendam Alive’. Vervolgens verzorgt dj Barry voor een feestelijke afsluiting van de avond.
Het Sailfeest is gratis toegankelijk.