Oudkarspel : Op 4 – 5 – 6 en 7 Mei is het feest in de tent want dan zitten Jan Ingrid 24 jaar in café 't Karrewiel .

En dit willen wij niet zomaar voorbij laten gaan en hebben daarom allemaal leuke avonden hier in het café .

KROEGENQUIZ

Zo beginnen wij op Woensdag 4 Mei met de kroegenquiz ( 5 Mei en Hemelvaartsdag vallen dit jaar samen dus iedereen is lekker vrij ) . De quizavonden zijn niet meer weg te denken , het zijn stuk voor stuk altijd gezellige drukke avonden . Wat kan je allemaal verwachten van onze quiz ? We hebben een quiz die bestaat uit 8 rondes en hij wordt gepresenteerd door onze quizjuf Chantal en hij duurt ongeveer 3 uur , het aanbod van vragen is heel breed , zo heb iedere ronde een thema en dat kan van alles zijn , zoals sport , muziek , aardrijkskunde , fotorondes , puzzels , televisie , algemeen , het is iedere keer weer een verrassing waar het thema over gaat en er wordt ook nog een rondje wel waar niet waar gespeeld , Lijkt het je leuk om te komen quizzen ? Stel dan een team samen van maximaal vijf personen . Deelnamen kost € 2,50 per persoon , inschrijving is vanaf 20.15 uur en de quiz begint om 21.00 uur  .

PAUL VLAAR

Op 5 Mei ( 20.30 uur ) komt Paul Vlaar hier weer een deuntje spelen . Deze feestzanger is een graag geziene gast bij ons in de kroeg . Onder het motto “het is pas feest als Paul is geweest” zal hij ook deze keer er weer voor zorgen dat het in no time weer een feessie is in het café. Zijn muziek kenmerkt zich maar voor één ding ; het draait allemaal om feest , feest en nog eens feest met de gezelligste meezingers .

HEINEKENVEILING

Op Vrijdag 6 Mei ( 20.00 uur )  hebben wij een Heinekenveiling , Op deze avond geven wij van alles weg  . Zo komt er een drive- inn show en een veilingmeester van Heineken naar ons café. Zij veilen allemaal leuke Heineken spullen, bijvoorbeeld : koeltassen , t-shirts , zonnebrillen , zippo's , rugtassen, badlakens ,sokken , pennen , tassen , klokken en nog veel meer mooie Heineken spullen. Maar hoe krijg je deze artikelen ( GRATIS ) in je bezit ? Nou het enigste wat je moet doen is een drankje bestellen, want je krijg bij ieder drankje een veilingbiljet en met de biljetten kan je een aantal keren per avond bieden op de mooiste Heineken artikelen !!! en om het nog leuker te maken kost het biertje de gehele avond maar € 1.= en natuurlijk zijn de andere drankjes ook in de aanbieding !

ZANGER ROBBERT

Op zaterdag 7 Mei ( 21.30 uur )  komt Robbert van der Steenhoven naar 't karrewiel , deze zanger met een dijk van een stem timmert al jaren aan de weg , Het repertoire wat Robbert doet is heel erg breed , Lekkere Engelse pop , Nederlandse meezingers ,de beste rock nummers en ook nog de gezelligste feestmuziek en nog veel meer !!!

Zoals je kan lezen laten wij ons 24 jaar bestaan niet zomaar voorbij gaan , het worden ongetwijfeld allemaal weer bere gezellige avonden .

Je vind café 't Karrewiel aan de Dorpstraat 719 in Oudkarspel .