NOORD-SCHARWOUDE - Musicalvereniging Concordia, Stichting Lief Langedijk en Stichting Wonen Plus Welzijn organiseren samen een speciale middag voor senioren vanaf 65 jaar, die normaal gesproken niet snel naar een dergelijke voorstelling gaan. 

Kent u deze nog? De oude Westertoren Omdat ik zoveel van je hou. Draaien. Nou, tabée dan.. Al deze liedjes komen langs, het wordt een feest voor oog en oor. Vooral voor oud-Indiëgangers een feest van herkenning en een gezellige middag uit!

Er wordt een verloting voor de musicalvereniging gehouden. Loten bedragen € 5,-. Iedereen heeft prijs die een lot koopt.

Kaarten (max. 2 p.p):
Een kaart/kaarten is/zijn op te halen bij Wonen Plus Welzijn De Anbouw
Dorpsstraat 610
1723 HJ Noord-Scharwoude

Bent u niet in de gelegenheid zelf een kaart op te halen? Dan kunt u dit telefonisch doorgeven via tel. 0226-318050 of mail naar langedijk@wonenpluswelzijn.nl

U komt dan op een lijst te staan. De kaart wordt dan apart gehouden, deze krijgt u dan bij de voorstelling zelf. Er zijn 150 reguliere kaarten beschikbaar en 20 rolstoelkaarten.

Vervoer:
Indien u geen eigen vervoer kunt regelen, dan kunt u gebruik maken van de vervoersdienst van Wonen Plus Welzijn. U betaalt hiervoor de gereden kilometers direct aan de chauffeur (€ 0,33 ct per km). Dit geldt niet voor rolstoelvervoer, hiervoor kunt u gebruik maken van de vervoersdienst van Connexxion.

Locatie musical: Partycentrum Concordia, Dorpsstraat 578, 1723 HJ Noord-Scharwoude Tijd: 14.00 uur (zaal open 13.30 uur) Datum: Zondag 9 april 2017