OUDKARSPEL :Het is weer zover het nieuwe quizseizoen gaat weer beginnen in 't karrewiel en wel op  zaterdag 23 Augustus.  De quizavonden zijn stuk voor stuk altijd gezellige avonden.
Wat kan je allemaal verwachten van onze quiz?  We hebben een quiz die bestaat uit 8 rondes en hij  wordt gepresenteerd door onze quizjuf Chantal  en hij duurt ongeveer 2 ½ uur. Het aanbod van vragen is heel breed,  zo heeft iedere  ronde een thema en dat kan van alles zijn, sport , muziek , aardrijkskunde,  fotorondes,  puzzels, televisie en algemeen. Het is iedere keer weer een verrassing waar het thema over gaat, en er wordt ook nog een rondje ""wel waar niet waar"" gespeeld.

Lijkt het je leuk om te komen quizzen? Stel dan een team samen van maximaal vijf personen. Deelnemen kost € 2,50 per persoon. De  inschrijving is vanaf 20.00 uur en de quiz begint om 21.00 uur. De volgende quiz is op zaterdag 13 September.

't karrewiel is te vinden aan de dorpsstraat 719 in Oudkarspel en voor nog meer nieuwtjes , de foto's en de agenda , Neem dan eens een kijkje op onze website www.cafekarrewiel.nlv