Oudkarspel : Het is alweer voor het 14e jaar dat er een vijfkamp is tijdens de kermis van Oudkarspel , iedere jaar doen er zo'n 125 man mee aan dit mooie dorpsevenement , ook dit jaar hebben er al een hoop teams ingeschreven . Wat begonnen is als een geintje is inmiddels uitgegroeid tot een gezellig dorpsevenement , de vijfkamp op de zondagmiddag tijdens de Oudkarspelse kermis.

Samen met een flink aantal sponsors , waaronder Heineken , Westerbos automaten , Frank Leensta Timmerwerken , Axel De Fietsenmaker , ERS Party verhuur , Bart Molenaar Timmerwerken  en café 't Karrewiel , organiseren wij ook dit jaar weer de vijfkamp en wel op zondagmiddag 5 juli  ( de kermis is dit jaar op 3 – 4 – 5 en 6 Juli ) Ook dit jaar hebben wij samen met Arno Koster weer 5 fantastische spellen gevonden  om er weer een hele mooie middag van te gaan maken .

Nieuwsgierig geworden ? bekijk dan eens de foto's op de web-site www.cafekarrewiel.nl om een beeld te krijgen van wat voor gezellige boel het de afgelopen jaren was ! Heb je zin in een gezellige middag  , misschien een leuk bedrijfsuitje met je collega's , burenuitje of een mooie middag met je vriendengroep, stel dan een team samen van maximaal 8 personen, waarvan 1 coach en geef je op.

En mocht je geen 8 man/vrouw bij elkaar kunnen krijgen dan mag je ook met minder personen meedoen.
De kosten bedragen € 50,- per team maar daar krijg je dan wel een hele gezellige middag voor!
Je kunt het inschrijfformulier ophalen in het café . Café 't Karrewiel is te vinden aan de Dorpsstraat 719 te Oudkarspel ,telefoon 0226 – 312868