Speeltuinvereniging “De Jeugdhoek” organiseert de intocht van Sinterklaas en de Sint zal dit jaar samen met zijn Pieten op zondag 16 november in Koedijk arriveren. We verwachten dat de Sint rond 13.00 uur aankomt bij de molen de Gouden Engel, Kanaaldijk 235/236. Rondom de molen is het terrein verhard en kunnen alle kinderen een goed plekje vinden om Sinterklaas welkom te heten.

Vanaf 12.00 uur is de molen open en kan men alvast onder het genot van een kopje koffie of thee in de stemming komen voor de intocht.

Na aankomst wordt de tocht met de koets via de Saskerstraat voortgezet naar de Rietschoot, waar de Sint rond 13.45 uur zal aankomen.

Muziekverenigingen Aurora, Caecilia en drumband Da Capo zullen het gebeuren muzikaal omlijsten.

Voor de jongste kinderen is er een groot feest in de sportzaal van de Rietschoot en dit begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 15.00 uur.

Voor de oudere kinderen wordt het toneelstuk "Het laatste Sinterklaasfeest?!?"
opgevoerd in de Rietschoot door Toneelvereniging de Roos. De voorstelling begint ook om 14.00 uur.

De voorverkoop vindt plaats in Speeltuin de Jeugdhoek te Koedijk op woensdag 12 en donderdag 13 november van 19.00-20.00.
Op zondag kunnen ook nog kaartjes gekocht worden aan de kassa in de Rietschoot vanaf 13.00 uur. Aanvullende informatie is te vinden op onze website www.speeltuindejeugdhoek.nl

Dit feest wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting ‘t Zuydoutaerlandt en onze hoofdsponsors Otterlo Financieel Advies/Regio Bank, Praktijk van Hinte, Kinderdagverblijf Broer Konijn en ondernemers uit Koedijk en Alkmaar.