OUDKARSPEL - Jan en Ingrid Abbo, zij zitten 25 jaar in 't Karrewiel. In 1992 deed Jan zijn intrede in het gezellige café aan de Dorpsstraat in Oudkarspel. En dat we het zo lang vol houden dat komt omdat het hier altijd zo'n gezellige boel is.

't Karrewiel is al jaren één van de gezelligste bruine kroeg van Langedijk, een plek waar je lekker jezelf kunt zijn. Er hangt hier echt een ons-kent-ons sfeertje en dat maakt het werken juist zo leuk.

Iedere dag is weer anders, zo wordt er op dinsdag(heren) en de woensdag (dames) in competitieverband gebiljart (wij hebben nog plek voor een aantal nieuwe leden), op de donderdag is het biljart vrij en daar wordt dan ook gretig gebruik van gemaakt, de vrijdag is bekend als “ Happy Friday “ en is ondertussen wel bekend bij de jongeren uit Langedijk, want heel wat jongeren beginnen hun weekend in 't Karrewiel.

Op de zaterdag kan je regelmatig je hersens laten pijnigen tijdens de kroegenquiz, het leuke van deze avonden zijn dat de quizers van alle leeftijden zijn, jong en oud door elkaar en dat maakt de kroegenquiz altijd weer een gezellige avond.

En de zondag is al jaren een bar gezellige dag, na de voetbal nog even een biertje doen en even studio sport kijken. Er is ook regelmatig live muziek in het café. Daarom hebben wij het zo naar onze zin, iedere dag is weer anders.

Ook worden er heel veel feestjes gevierd in het sfeervolle café, bruiloften, bedrijfsfeesten met een quiz een verjaardag we hebben het allemaal wel gehad en we vinden het altijd ontzettend leuk om dit te verzorgen.

Maar we gaan nu ons 25 jarig bestaan vieren, 'het wordt weer feest in de tent!' aldus Jan en Ingrid

Vrijdag 27 Oktober met de Heinekenveiling.

Er komt een drive in show en een veilingmeester van Heineken naar het café en zij nemen allemaal leuke Heineken spullen mee bijvoorbeeld: koeltassen , t shirts, rug tassen, badlakens, sokken, pennen, tassen, klokken en nog veel meer mooie Heineken spullen, maar hoe krijg je deze artikelen (gratis) in je bezit nou het enigste wat je moet doen is een drankje te bestellen want je krijg bij ieder drankje een veilingbiljet en met de biljetten kan je een aantal keren per avond bieden op de mooiste Heineken artikelen. Je kan dus deze avond allerlei leuke prijzen winnen! En om het nog leuker te maken kost het biertje deze avond maar €1,35.

Zaterdag 28 Oktober hebben wij live muziek in het café.

En wie kan je dan beter uitnodigen om er een mooi feestje van te gaan maken dan onze dorpszanger Jos Roozendaal. Jos is al vele malen bij ons geweest in en hij maakt er iedere keer weer een mooi feestje van. En diezelfde avond komt Rob Ronalds ook nog. Rob is bekend van het TV programma Ab Normaal en van het Cooldown Café. Hij heeft vele hits gehad o.a. de mega hit Meisjes van de nacht & Kleine blonde Mariandel en nog veel meer. Nou dit gaat ongetwijfeld een fantastische avond worden!

We hebben geen entree , dus kom op tijd want voor je het weet zitten wij vol !!

25 jaar 't Karrewiel, de tijd is echt voorbij gevlogen! We hebben in die 25 jaar al vele generaties zien komen en gaan, hebben lief en leed met de gasten gedeeld en kijken vooral terug op een mooie tijd.
De betrokkenheid is altijd zo groot en daarom houden wij het zo lang vol!

Je vind 't Karrewiel aan de dorpsstraat 719 in Oudkarspel. Onze website www.cafekarrewiel.nl