LANGEDIJK - Eind september hebben we al een voorproefje mogen geven op het Lief Langedijk festival van onze nieuwste musicalproductie Jekyll & Hyde die we 22, 23 én 24 maart 2018 gaan opvoeren in Theater De Binding in Zuid-Scharwoude. Het was een daverend succes en als we de zaal moeten geloven, was iedereen behoorlijk onder de indruk.

Wetend dat we toen net waren begonnen met repeteren smaken de voorstellingen naar meer. De kaartverkoop is inmiddels gestart!

Via onze site kunt u heel eenvoudig kaarten bestellen www.enthousiable.nl/kaartverkoop/. Ook bestaat de mogelijk om uw kaartje te combineren met een donateurschap. Dat is iets duurder maar hier zit wel het entreebewijs bij in, wordt u ontvangen als VIP, reserveren wij uw plaats in het theater, wordt u getrakteerd op een hapje en een drankje tijdens de pauze en na afloop van voorstelling en bovendien geeft u ons ook die broodnodige steun in de rug.

Koop vandaag nog uw kaarten en laat u verrassen door een groep enthousiaste mensen, die elk jaar de lat weer hoger leggen en waar goed nog niet goed genoeg is.”