Noord-Scharwoude: Op dit moment zijn de mensen van de kermis volop bezig met het opbouwen van hun attracties. Aankomende vrijdag gaat de Noord-Scharwouder kermis 2016 van start. Wat nieuw op deze kermis is een grote feesttent waar aankomend weekend een groot aantal bekende Artiesten en DJ`s een gigantisch feest gaan neerzetten. Voor de kids zullen er ook genoeg attracties zijn. Zo is er voor de kids aanstaande zondag een Ballonnenclown die waarschijnlijk vele hondjes in elkaar gaat zetten.

vrijdag 25 maart - aanvang 19:00 uur
Gezelligste Feestdorp van Noord-Holland
Na Zuid-Scharwoude gaan we ook met Noord-Scharwoude mee om de titel binnen te slepen. Dubbel kans toch ;-) Een avondvullend feestprogramma in de tent voor het dorp met:
- Superrr trio
- De jongens van de kermis
- Kermis-dj's Marcel Meijer Didier

zaterdag 26 maart - aanvang 19:00 uur
DareDevils + Kermis dj's 
Schaamteloos dansen en meezingen met deze energieke band! Een garantie voor een day-after met schorre kelen en katers en daar houden we van!


dfgdfgdfgdfgdfgzondag 27 maart - aanvang 16:00 uur
PaasPopKermis
- Gerson Main (beste singer songwriter)
- Peter Loree van het Feestteam.
- Crazy Party-dj's show met:
Jacco Silver René Verkerk (radio 10)

maandag 28 maart - aanvang 16:00 uur
Dolle maandag
Eieren zoeken, win ipad's
Super Mario
Dj Didier
FBI rockband
en meer...

Zondag 27 maart, eerste Paasdag, de feesttent staat in het teken van een Paaspop en een aaneenschakeling van optredens en vermaak op het podium. Van o.a. de Beste Singer-songwriter Gerson Main tot feestbeest Peter Loree van het Feestteam is het live genieten geblazen. De Crazy Party-dj's Jacco Silver René Verkerk zorgen met genoeg Flügel dat het podium vol staat met attributen en gekkigheid en ze gaan vakkundig de tent op zijn kop zetten. Dan moet dag 4 nog komen Noord-Scharwoude, we are on a highway to hell.