GEESTMERAMBACHT - De invulling van deze markt zal een verrassende mix zijn met o.a. de traditionele kofferbakverkoop, streekprodukten, wandeltocht t.b.v. het goede doel “Stop Hersentumoren” met start en finish op het horecaplein, kinderactiviteiten en nog verschillende andere activiteiten. Zo zal er op het horeca-plein live muziek aanwezig zijn. Scouting Langedijk zal hand en spandiensten leveren en zelf ook activiteiten organiseren.
Kortom er staat veel te gebeuren tijdens deze 1ste “Veredelde” Kofferbakmarkt waar dus genoeg vermaak aanwezig zal zijn.

Op zondag 3 juni vanaf 09.00 uur tot en met 16.00 uur zal er een Kofferbakmarkt plaatsvinden in Geestmeraanbacht.
Deze markt is opgezet voor de 2de hands spullen en zolderopruimingen van iedereen, dit zal ook centraal staan tijdens de kofferbakverkoop.
Als u ook op de Kofferbakmarkt wilt staan kunt u zich aanmelden via de website: koopplein-kofferbakmarkt.nl/aanmelden , als u zich wilt aanmelden heeft u keuze uit verschillende vervoersmiddelen:

Auto - € 18,50
Aanhanger - € 15,00
Auto + Aanhanger - € 33,50
Bus - € 21,50
Camper - € 27,50
Marktkraam t.b.v. streekmarkt - € 40,00

De entree voor de bezoekers is volkomen gratis, ook kunt u parkeren in de buurt van de Kofferbakmarkt.
Het parkeren voor de bezoekers is alleen toegestaan op het parkeerterrein aan de Festivalweg van het evenemententerrein. U wordt hier opgewacht door de parkeerwacht die u aanwijzingen zal geven over waar u gratis de auto kunt parkeren.

Als u nog meer informatie wilt kunt u altijd mailen naar: langedijk@koopplein.nl