(Door onze redacteur, E.M. Former.)
Noord Scharwoude - Altijd al eens professionele drummers live willen zien drummen? Heb je ze altijd al vragen willen stellen en een te gekke solo willen zien en horen spelen? Dan is komende zondag 2 november je kans! Er wordt dan in Partycentrum Concordia te Noord Scharwoude een "drumclinic" gehouden. Georganiseerd door Drumschool Paul Castricum uit Heerhugowaard, komen Ton Dijkman, de drummer van o.a. Marco Borsato en Richard Heijerman van o.a. Sjako, demonstraties geven en vertellen over zichzelf en hun drumervaring. Inspireren staat centraal deze middag.

Dit jaar is Drumschool Paul Castricum uitgeroepen tot de 4e beste drumschool van de Benelux en de 1e van Noord Holland. Hier zijn ze natuurlijk bijzonder trots op en de drumschool zag dit dan ook als goede reden om iets speciaals te doen voor drummers uit de regio. Tijdens deze unieke middag in Concordia zullen bovengenoemde drummers zichzelf presenteren, technieken demonstreren en solo's geven. Er is alle ruimte voor vragen en ook zullen ze wat vertellen over wat hen nou eingenlijk inspireert.
Ook zal er een stand aanwezig zijn van het cymbalmerk Soulsstone. Hier zullen verscheidene bekkens tentoongesteld worden en zal er gelegenheid zijn de bekkens te testen. Als klapper op de vuurpijl wordt er zelfs een bekken verloot onder de aanwezigen.

Dus, kom komende zondag 2 november om 14:00u naar Partycentrum Concordia, Dorpsstraat 578 te Noord Scharwoude, voor dit unieke evenement. Zaal open om 13:30u. De entree is gratis!