BROEK OP LANGEDIJK - In gemeente Langedijk zijn er weer diverse dingen te doen met Koningsdag! Zie hieronder voor een kort overzicht van Broek op Langedijk.

De Optocht

Vanaf 11.00 uur. Je kunt er ook voor kiezen om je fiets, skelter of step te versieren. Óf je vraagt de hulp van je ouders en bouwt een geweldig mooie kar. Maar je kunt natuurlijk ook lopend kans maken op een prijs!

Dance Demo's

Op Koningsdag geeft de dansschool 5SIX78 een spetterend optreden in de verwarmde feesttent op het Havenplein van Broek op Langedijk. De show begint net na aankomst van de optocht, om ongeveer 12.30 uur. Je bent van harte welkom!

De Fietstocht

Een gezellige tocht die voor oud máár zeker ook voor jong erg leuk is. Bij het juist invullen van de diverse pittige vragen maakt men ook nog eens kans op een kappersbon van Kapsalon Schouten. De inschrijfformulieren zijn vanaf 13.00 uur aanwezig bij onze infostand op het plein.

Horizon Zorgcentrum

In Horizon Zorgcentrum is het op Koningsdag ook feest! Het personeel zorgt ervoor dat de bewoners in de juiste stemming worden gebracht!

De Zeskamp

Je kunt zelf jouw team samenstellen. Zodra je je ingeschreven hebt ontvang je een bericht van de organisatie. Zij vertellen je precies wanneer en waar je moet zijn op Koningsdag. De Zeskamp zelf start om 14.00 uur.

Live Acts

Vanaf het begin van de middag tot in de kleine uurtjes gaat de gezellige live-muziek door. Wat dacht je van onze welbekende DJ Elwood, Robbert van der Steenhoven en Jacco Silver… Zij zorgen ervoor dat de voetjes van de vloer gaan! Ook dit jaar zijn de slotakkoorden van de Broeker Koningsdag voor rekening van de Blackfire Magic Crew! Hier moet je bij geweest zijn! We zien je dus graag in onze feesttent!


Maar er is nog meer.. Kijk voor het uitgebreide programma op: http://broekerkoningsdag.nl/programma-broeker-koningsdag/