OUDKARSPEL - Het is weer tijd voor quizzen in 't Karrewiel en wel op zaterdag 9 januari. De quizavonden zijn niet meer weg te denken. Het zijn stuk voor stuk altijd gezellige drukke avonden. Wat kunnen de aanwezigen allemaal verwachten van de quiz? "We hebben een quiz die bestaat uit acht rondes en wordt gepresenteerd door onze quizjuf Chantal en duurt ongeveer drie uur."

Het aanbod van vragen is heel breed. Zo heeft elke ronde een thema en dat kan van alles zijn: zoals sport, muziek, aardrijkskunde, fotorondes, puzzels, televisie, algemeen. Het is elke keer weer een verrassing waar het thema over gaat en er wordt ook nog een rondje wel waar niet waar gespeeld. Zin om te komen quizzen? Stel dan een team samen van maximaal vijf personen. Deelname kost € 2,50 per persoon. Inschrijving is vanaf 20.00 uur en de quiz begint om 21.00 uur. Zet de volgende quizdatums alvast in de agenda: 30 januari, 20 februari, 12 maart , 2 april , 23 april ,14 mei en de laatste van het seizoen is 28 mei.
't Karrewiel is te vinden aan de Dorpsstraat 719 in Oudkarspel en voor nog meer nieuwtjes, de foto's en de agenda: www.cafekarrewiel.nl