Zaterdag 18 APRIL 2015 vanaf 15:00 begint alweer de 4e Langedijker Bokketocht. 6 van de gezelligste café's in Langedijk schenken elk 3 verschillende bokbieren. In totaal dus 18 hele bijzondere bokbieren te proeven. Deze keer hebben we 2 primeurs. 1 brouwerij presenteert hun 2e bier.

Vorig jaar presenteerde zij hun allereerste bier en dat was een mooie herfstbok. Nu is de lentebok aan de beurt. We zijn benieuwd. De andere primeur is een brouwerij die hun aller, aller, allereerste bier op de markt brengt. Een week voor onze bokketocht komt ie officieel uit en wij hebben hem!! Ook hier zijn we heel erg benieuwd naar. Dan hebben we nog een leuke toevalligheid. 1 van de café's heeft bokbieren van 3 brouwerijen uit de provincie Utrecht waarvan de verste 2 brouwerijen maar 6,8 km bij elkaar vandaan zijn.

De 3e staat er precies tussen dus dat is een heel bijzonder trio. Wij kunnen haast niet meer wachten. Ga naar 1 van de 6 café's bestel een lekker bokbiertje en vraag om een stempelkaart. Als je bij elk café 1 bokbier besteld krijg je al een stempel en bij een volle stempelkaart een leuk aandenken.

Alle bokbieren uit de tap en uit fles kosten maar € 3,50 p/st. Er is her en der LIVE muziek en ook aan eten is gedacht, van hapjes tot hele maaltijden. KOMT ALLEN!!!

Deelnemende café's zijn: Eetcafé Marktzicht in Broek op Langedijk, Café De Knip in Oudkarspel, Partycentrum Concordia in Noord-Scharwoude, Hotel Restaurant De Buizerd in Noord-Scharwoude, Café Welgelegen in Broek op Langedijk en Bierencafé De Roode Leeuw in Zuid-Scharwoude.