Langedijker Bokketocht uitgebreid naar 2 dagen!

Door Redactie op Dinsdag 8 augustus 2017 09:07   Uitgaan   cafe, stempelkaarten, scharwoudecafeBron: Facebook Langedijker Bokketocht


Langedijker Bokketocht uitgebreid naar 2 dagen!
LANGEDIJK - Op zaterdag 21 en zondag 22 oktober is er weer de Langedijker Bokketocht herfst editie. Dit keer wel 2 dagen lang. Met op elke dag weer andere bockbieren. minimaal 36 verschillende bokbieren van kleine tot zeer kleine brouwerijen dus.

LET OP!!! Op zaterdag gaat de tocht langs de vertrouwde cafés welke elk weer minimaal 3 verschillende bokbieren van de tap of uit de fles zullen schenken. De stempelkaarten voor deze cafés zijn alleen te krijgen bij deze cafés en bij een volle stempelkaart kan deze alleen ingewisseld worden voor een presentje bij de zaterdag cafés. Zij gaan er met z'n allen weer een geweldig feest van maken zoals jullie inmiddels gewend zijn met op diverse plekken weer live muziek. Ook voor de vertrouwde hapjes en maaltijden zal weer worden gezorgd.

Nieuw is dit keer de zondag. Op deze 2e dag staan de mensen van 6 andere cafés klaar om er ook een fantastisch feest van te maken. Ook hier heeft elk café 3 verschillende bockbieren van de tap of uit de fles. Ook heeft deze dag zijn eigen stempelkaarten en dus ook een eigen presentje welke anders is dan de zaterdag.

Een stempelkaart van zaterdag kan dus niet op zondag worden gebruikt. De stempelkaarten van zondag zijn ook niet geldig op zaterdag.
Deelname kost net als alle voorgaande keren alleen de prijs voor een bockbiertje. Deze worden getapt in een 0,25l glas of je krijgt de fles erbij. Voor een volle stempelkaart zijn maar 6 stempels nodig. Voor elk eerste biertje wat je in een deelnemend cafe besteld krijg je een stempel. Stempelkaarten zijn gratis.

De tocht van ZATERDAG 21 oktober 2017 gaat langs:

Cafe Wegelegen - Broek op Langedijk
Eetcafe Marktzicht - Broek op Langedijk
Bierencafe De Roode Leeuw - Zuid-Scharwoude
Partycentrum Concordia - Noord-Scharwoude
Hotel/Restaurant/Cafe De Buizerd - Noord-Scharwoude
Cafe De Knip - Oudkarspel


De tocht van ZONDAG 22 oktober 2017

Cafe Rust Wat - Sint Pancras
Cafe De Oostwal - Sint Pancras
Restaurant De Kolenist - Zuid-Scharwoude
Cafe De Schelvis - Zuid-Scharwoude
Cafe 1723 - Noord-Scharwoude
Cafe Celavie - Oudkarspel