LANGEDIJK - Weet je nog, toen langedijk nog rustig was en je iedereen nog kende bij naam? We zaten bij elkaar op de lagere school en/of later ook op de middelbare school.

Daarnaast werkte iedereen in de Rozenkas en namen we massaal vrij voor de Zuid Scharwoude kermis, Beddenrace of gingen op zondag naar de Roode Leeuw of Karrenwiel.
Ook was er veel te doen in De Koog, Biersteker, Schavemaker, hing je bij de Bistro of haalde je een bunker burger bij het Bunkertje.

Iedereen speelde voetbal of handbal bij LSVV of DTS, speelde Tennis bij T.C Langedijk, fietste bij de Kley- Drivers of deed een andere sport bij een bekende langedijkse club.
En we zagen elkaar in de zomer natuurlijk allemaal bij Zwembad de Reuring, waar je met een gulden 10 schuim blokken kon kopen voor de hele dag.

Kort gezegd vele herinneringen voor de „echte langedijker”, iets wat bij de meeste nog goed is blijven hangen.

Na een aantal succesvolle klasse reünie’s de afgelopen jaren, vond de Roode Leeuw dat het weer eens tijd werd voor een ouderwetse „Langedijker” reünie!
Gewoon weer even bij babbelen met de mensen die je misschien al 10, 20 of 30 jaar niet meer hebt gezien.
Dit kunnen je klasgenoten zijn van je lagere of middelbare school, of je vrienden waar je zoveel mee omging in die tijd.

We hebben hiervoor een aantal top dj’s (oud langedijkers) gevraagd om de muziek te verzorgen, die samen garant staan voor een muzikale trip van je lagere schooltijd tot aan nu.

Verwacht o.a van 70’s/80’s Madonna, Michael Jackson, Wham & Gloria Estefan, via de 90’s met o.a 2 unlimited, Backstreet boys & Spice Girls
naar 00’s Justin Timberlake & Britney Spears om zo uit te komen bij Bruno Mars en alles van nu en weer terug!

En ja er worden tussendoor natuurlijk ook andere nummers gedraaid voor de mensen die niet van top 40 houden, maar zeker herkenbaar voor iedereen.
Je kan eigenlijk alles wel verwachten op deze unieke avond, kortom „Lekker los als vanouds”!!

We hopen jullie natuurlijk allemaal te zien op 4 November a.s om bij te babbelen, dansen, drinken, etc, dus tag je oude vrienden/klas/teamgenoten zoveel mogelijk (leve Facebook) om er een onvergetelijke avond van te maken.

Tot de Reunion XL