KAARTEN VANAF 30 JANUARI IN DE VOORVERKOOP!

Zaterdag 23 April organiseren wij op veler verzoek het 2e Langedoiker Zuurkoolfest. Na een daverende editie tijdens de Koolsail 2015 presenteren wij dit jaar weer een te gek programma. Een avond vol gezelligheid, leuke muziek en uiteraard een heerlijke zuurkoolprak. (Voor de niet zuurkool liefhebbers staat er weer een heerlijke boerenkoolstamp klaar.)

Het eten welke in buffetvorm wordt gepresenteerd zal worden bereid door onze culinearepartner Chantel Veer van de Kookkamer uit Broek op Langedijk, uiteraard ontbreken de rookworst, ballengehakt en heerlijke rauwkosten niet deze avond. De muzikale verzorging is in handen van feest DJ Jacco Silver en het knotsgekke Apreski duo 2 bier ohne baco. Vanaf 17.00 uur openen wij de deuren van de grote verwarmde feesttent op het Havenplein, en rond de klok van 18.30 uur staat de prak gereed.

Het thema voor Koningsdag is sport, voor het Zuurkoolfest 2016 roepen wij dan ook onze bezoekers op om je gekste sportieve creatie uit de kast te halen. Haal snel uw kaarten bij het voorverkoop adres: Sport 2000 Winkelcentrum BroekerVeiling, a.d. € 18,50 p.p. (excl. consumpties!) Met uw komst en kopen van een entreebewijs ondersteunt u de Oranje Activiteiten Vereniging Langedijk. Mede met de opbrengsten hiervan worden er tijdens de Koningsdag feesten een mooi programma gepresenteerd op het Havenplein te Broek op Langedijk. Voor overige informatie en of grote groeps reservering kan u contact opnemen via de mail: info@jghoreca.nl