BROEK OP LANGEDIJK - Op zaterdag 17 augustus 2019 is het weer tijd voor de Langedoikermarkt, de gezelligste markt van de Kop van Noord-Holland. Ook dit jaar is er weer het nodige georganiseerd , zoals de Broekervaart /live muziek en entertainment.

De markt, staat opgesteld op een deel van de Dijk, Wilhelminastraat, Hendrikkade, Irenestraat, Margrietstraat, en de Beatrixstraat, We hebben dit jaar de markt uitgebreid, het doodlopende stuk op de Hendrikkade en de Bernardstraat zijn erbij gekomen , de Langedoikermarktis met meer dan 10.000 bezoekers een evenement wat als zeer groot kan worden betiteld.

Niet alleen een markt
Het evenement mag dan wel de Langedoikermarkt worden genoemd, maar er is meer dan alleen de markt. Zo wordt er een vrachtwagen trailer omgetoverd tot een groot podium, genaamd Broek stage by Stan, deze zal tegenover het Smikkelhoekje staan, met gezellige live muziek. ‘Uiteraard zal Smikkel de beer zijn berengezicht regelmatig laten zien en zal zich zingend en dansend over het parcours bewegen.

Samenwerking Broekervaart
Dit jaar hebben wij wederom een ontzettende leuke samenwerking met de Broekervaart ,die tijdens het evenement vaart vanaf Heerhugowaard (De Krul) naar de Langedoikermarkt(Prins Hendrikkade). Tussen 10.00 en 17.00 uur kan er op ieder uur worden op en afgestapt.

Kidsplace kinderkermis
Op de Beatrixstraat wordt er een heuse Kidsplace kinderkermis opgetuigd. Met onder meer een zweefmolentje, kartbaan, springkussen en de mogelijkheid om je te laten schminken is er ook voor de jongste bezoekers genoeg te beleven.

Er zijn nog kramen beschikbaar, want vol=vol
We hebben nog een aantal kramen en grondplekken beschikbaar Wees er snel bij want vol is vol inschrijven via onze website www.langedoikermarkt.nl

Let op! Dit jaar vind er geen bewonersinschrijving plaats bij Cafe Welgelegen, maar eenmalig op maandag 24 juni 2019 tussen 19.00 en 21.00 uur op de PrinsIrenestraat 28 te B.O.L. voor meer informatie info@langedoikermarkt.nl 06-36501293 – 06-17301596

Parkeren Bezoekers
Het word een druk bezochte markt, dus kom zoveel mogelijk op de fiets ,Parkeren kunt u, oa bij Pepsico Nederland – Havenplein – Winkelcentrum Broekerveiling