Lichtjesavond 2014: een sprookjesachtig feest">Museum BroekerVeiling is vrijdag 15 augustus weer het prachtig verlichte middelpunt van Langedijk. De organisatie, een samenwerking tussen Langedijk Waterrijk en Museum BroekerVeiling, heeft dit jaar gekozen voor een nieuwe opzet.

Net als vorig jaar is de entree gratis, dat is geen nieuwtje, wel dat de bonte stoet met verlichte schuitjes niet alleen rond 22.00 uur bij het museum aankomt, en er ook om 20.00 uur vertrekt. De lichtjesavond is inmiddels een traditie die ieder jaar veel publiek op de been brengt. Museum BroekerVeiling zal sprookjesachtig verlicht zijn, dit in de kleuren van de gemeente Langedijk. Vanaf het terras of van de steiger bij het afmijnlokaal heeft u een mooi zicht op de voorbij varende, versierde en verlichte schuitjes. Een ander nieuwtje is de buiten bar bij de afmijnzaal, hier kunt u terecht voor een lekker glaasje. Op het grote podium zal livemuziek te horen zijn. Museum BroekerVeiling opent vanaf 17.00 uur haar deuren voor de bezoekers en de entree is gratis. In het restaurant van Museum BroekerVeiling wordt er voor de deelnemers en alle mensen die willen aanschuiven tussen 18.00 en 20.00 uur een zogenaamde 'blauwe hap' geserveerd. Een heerlijke maaltijd met nasi, bami, saté, en rauwkost voor 7,50 p.p. Reserveren hiervoor is gewenst via horeca@broekerveiling.nl of 0226-313807. Het belooft een waar zomerfeest te worden. Nu maar hopen dat de weergoden gunstig gestemd zijn!

Inschrijving Lichtjesavond 15 augustus 2014

Stichting Langedijk Waterrijk organiseert op vrijdag 15 augustus tussen 20:30 uur en 23:00 uur in samenwerking met Museum BroekerVeiling “Lichtjesavond”
Om mee te kunnen varen met dit evenement moet men zich voor 8 augustus 2014 inschrijven (hier inschrijven)
Niet donateurs betalen dit jaar €5,- als tegemoetkoming in de kosten. Reden te meer om donateur te worden van Stichting Langedijk Waterrijk.
Start en finish is dit jaar aan de Lient bij Museum BroekerVeiling.