BROEK OP LANGEDIJK - Op zaterdag 22 april is het weer groot feest op het Havenplein in Broek op Langedijk. Wij organiseren het Langedoiker Nasibal, naar concept van het Zuurkoolfest. 

Na eerdere succesvolle edities was het tijd om het roer eens om te gooien en een culinaire switch te maken.De grote verwarmde tent gaat vanaf vijf uur ’s middags open. Rond zeven uur wordt het buffet geopend. Wat u kunt verwachten? Overheerlijke nasi, bami, saté, heerlijke balletjes en garnituren. Chantal Veer van de Kookkamer uit Langedijk staat garant voor een heerlijke maaltijd.

De muziek wordt verzorgd door DJ René Verkerk, bekend van Radio 10. Hij zal er, samen met de top entertainer Henk Naber, een daverend feest van maken.Zorg dat u uw mooiste lederhosen of dirndl klaar heeft liggen en scoor toegangskaarten bij Sport 2000 in Winkelcentrum Broekerveiling. Met uw komst steunt u tevens de Oranje Vereniging.

Surf voor meer informatie naar onze website Broekerkoningsdag.nl of neem een kijkje op onze Facebookpagina ‘Koningsdag Broek op Langedijk’.