KOEDIJK - De Rietschoot organiseert samen met beeldhouwer Guido Schneider voor de 2e keer de Kunstroute Koedijk/Daalmeer. Op zaterdag 9 en zondag 10 september 2017 stellen diverse kunstenaars uit Koedijk, Daalmeer en ’t Rak hun atelier, galerie of woonhuis open voor de kunstliefhebber.

Op de Kunstroute zijn diverse schilderijen, beelden, collages, pastels, foto’s en keramiek te bezichtigen. De locaties zijn duidelijk herkenbaar aan de rode vlaggen met gele cijfers. De Kunstroute is lopend of per fiets prima bereikbaar. Wanneer men de route per auto wilt afleggen, dan is een stukje omrijden soms noodzakelijk. In Wijksteunpunt De Hofstaete aan Daalmeereiland 40 in Alkmaar kan men een kopje koffie, thee, drankje nuttigen. Aan de voorzijde van De Hofstaete is genoeg parkeergelegenheid.

Ga naar www.rietschoot.nl/kunstroute om de route te downloaden of haal deze op in De Rietschoot of Wijksteunpunt De Hofstaete. Iedereen is van harte welkom. Openingstijden op beide dagen: van 11.00 tot 17.00 uur.