Wandelen, steppen, springen, theater en muziek voor het goede doel! Op zondag 26 oktober 2014 vindt het Walk for Brains Festival in Langedijk plaats. We hebben gekozen voor een nieuwe locatie en voor een nieuwe opzet. De Walk for Brains zal dit jaar gegoten worden in een klein festival, waarbij er naast wandelen voor het goede doel nog veel meer te beleven is.

Op 26 oktober is iedereen van harte welkom bij Speelpark De Swaan bij het Geestmerambacht in Noord-Scharwoude. Er kan weer worden ingeschreven voor wandelroutes van 7 en 12 km. Het Walk for Brains festival heeft echter nog veel meer te bieden. Er kan naast de wandelroute ook ingeschreven worden voor een steproute, voor de echte sportievelingen.

Juvat Westendorp, bekend van So You Think You Can Dance zal een dansworkshop begeleiden! Op het springkussen van De Swaan kan er gesprongen worden voor het goede doel, o.l.v. een springcoach. Kom een kijkje nemen op de vitaliteitsmarkt met o.a. geurfrequenties en voetmassages. Voor de kinderen en hun ouders is er de theatervoorstelling ‘Joost en het Gemene Spookje’. Ook een echte hersenhumorworkshop mag natuurlijk niet ontbreken in het programma. Tenslotte zijn er optredens van jonge talenten van Kunstbende en grimeren voor de kinderen. Kijk opwww.walk4brainslangedijk.nl voor het volledige programma.

Het geld dat hiermee opgehaald wordt, komt ten goede aan de stichting Stop Hersentumoren. Deze stichting zet zich in om de ontwikkeling van onderzoek naar hersentumoren mogelijk te maken. De overlevingskans van iemand met een hersentumor is 0,3%, help mee om dit percentage omhoog te krijgen.

U steunt het goede doel door het inschrijfgeld en/of een vrijwillige bijdrage voor de verschillende activiteiten te betalen. Natuurlijk kunt u zich ook laten sponsoren door familie, vrienden of bedrijven en wandel, step, spring of dans zoveel mogelijk geld bij elkaar! Degene met het meeste sponsorgeld maakt kans op een diner voor twee bij Eetcafé Marktzicht in Broek op Langedijk. Dus wil je bijdragen aan het goede doel, kom dan in beweging, zoek sponsoren of draag zelf bij en bezoek ons Walk for Brains festival!

Zin om vrijwilliger te worden? Neem dan contact op met Kirsten Dijk via info@kadeprojecten.nl
Voor