HEERHUGOWAARD - Zaterdag 31.maart: is er een uniek optreden van "ROB DE NIJS 75 JAAR HITS" in Dancing-Partycentrum Marlene aan de Middenweg 207 in Heerhugowaard.

Rob De Nijs treedt heel veel op in uitverkochte theaters en bijna nooit niet in dancings. Maar omdat Ad en Carola Molenaar 30 jaar in Marlene zitten, geeft hij een fantastisch optreden met al zijn grote hits.

Rob de Nijs is een van de meest succesvolle zangers van Nederland met de meeste hits/singles. Hij stond in het verleden in een uitverkocht Carré, Heineken Music Hall en bij de Toppers in de Arena.

Wie kan ze niet: Malle Babbe, Ritme van de Regen, Banger Hart, Zondag, Het werd Zomer, Bier is Bitter, Zet Een Kaars Voor Je Raam Vannacht, Jan Klaasen De Trompeter, Dag Zuster Ursula, Land Van Maas En Waal, Alles Wat Ademt...

Het voor-naprogramma wordt verzorgd door de beste zangers/zangeressen uit Heerhugowaard: Henk Naber, Robbert van der Steenhoven, Niels Mul, Joost de Vries, Henk Bolink, Juriaan Singles, Gerard Borst, Andre Boekel, Twee Bier Zonder Baco, Kimberly en de pauzemuziek en presentatie wordt weer top geregeld door Dj Rene Verkerk Radio 10 (De aller beste Hits aller tijden)

De zaal gaat om 20:00 uur open en de aanvang is 21.00 uur

Earlybird kaarten 15,= euro (150x) UITVERKOCHT, Regular kaarten nu te koop 17,50 euro bij Cafe Marlene of online via www.dancingmarlene.nl en aan de deur 20,= euro