De Roode Leeuw slaat de handen ineen met Walters Productions en Club B3 om voor jullie een onvergetelijke kermis te creëren in het Danscafé. 

Zondag vanaf 18.00 uur word de zaal van De Roode Leeuw gehost door Club B3 en staat er een strakke line-up Wat te denken van bijvoorbeeld Jake Tarry? Vaak te vinden in Londen, draaide in Club Abe en zorgt voor de juiste energie.

Net terug uit Lorett de Mar en De melkeg komt Dongrandi, wie ook nog de man is van Electronic Picnic Festival de boel op stelten zetten. Ook komt de Langedijker Dirtybeatsz die gedraaid heeft op o.a. Woodlands en in Club air, Kdanz, Q-Factory, Victorie en Studio

80 heeft gestaan alles op zijn kop zetten.

Johnny Black die niet is weg te denken uit Mojo’s Alkmaar is ook in the building! Ook niet te vergeten komt de Warmenhuizer Mats Dekker en Alkmaarder Hugo Joss de fijnste platen draaien tijdens de kermis. En DJ Contest winnaar Dj Boris zal ook op de kermis laten zien dat hij voor een lekkere sfeer kan zorgen.

Stuk voor stuk artiesten die hun sporen binnen en buiten Nederland hebben verdiend. Dan nog niet te hebben gesproken over de speciale elementen die Club B3 heeft gecreëerd voor de avond...

''So you bettah be quick on sunday 2 get the special Club B3 vibe!''

Op maandag en dinsdag word de zaal van de Roode Leeuw gehost door Sweet Le Freak, ook hij pakt dit jaar groter uit als andere jaren om er een paar top dagen van te maken.

Maandag vanaf 14.00 uur presenteren SPRSTRDJS de beste 80’s, 90’s en 00’s. Ongegeneerd meeblèren met guilty pleasures dus! Voor deze speciale kermiseditie hebben zij vrienden van de show uitgenodigd die stuk voor stuk weer een eigen draai aan die onvergetelijke jaren geven. Aanwezig zijn: #OJKB (Ouwe Jongens Krentebrood), Klatsch und Klatsch, Stämble en Eddy Fissa.

SPRSTRDJS is een van de meest veelbelovende DJ acts van het moment. Deze Noord-Hollandse formatie bestaat uit 2 DJ’s die afgelopen jaren afzonderlijk, maar ook samen, de grootste podia, clubs en festivals hebben doen exploderen. Zo bleek afgelopen zomer tijdens hun set op Indian Summer Festival de tent veel te klein. Het werd tijd om de krachten te bundelen tot een levende blender waarin, met als inspiratie en fundament muziek uit de 80’s en 90’s, herkenbare hits, house, RB, hiphop, bootlegs en eigen producties worden gemixt en geschud tot explosieve, feestelijke, muzikale shakes. Hey Boy, Hey Girl, SPRSTRDJS, Here We Go!

Dinsdag vanaf 16.00 uur hebben we de Le Freak Show Voor deze middag/avond trekt deejay Sweet Le Freak nog meer uit de kast dan normaal. Hij draait uiteraard de dikste tracks en foute meezingers, maar neemt ook het een en ander mee. Artiesten zoals Darkraver, Dj DNS, DJ Jean en freaky mc vergezellen hem op het podium en als de drop valt, staat iedereen met zijn handen in de lucht confetti te happen of een opblaaskrokodil te koppen. Samen slingeren ze je van het nostalgische gevoel naar helemaal losgaan met alleen maar gezellige mensen. Gooi alle party-ingrediënten bij elkaar en je krijgt Le Freak Show.

Het programma voor het Voorcafe belooft ook een en al gezelligheid. Op zondag trappen we af met C.J. de DJ deze oude bekende heeft jaren lang zijn plaatjes gedraaid in het Danscafé maar zal nu het voorcafé onder handen nemen en dat beloofd wat te worden. Daarna gaan de voetjes van de vloer met Kees en Ko, deze 2 maken er 1 groot feest van.

Op de maandag trappen we af met het altijd vrolijke en gezellige Dwars door midden, deze 2 heren hebben er op menig kermis al een lekker feestje van gemaakt en dit jaar gaan ze dat ook weer doen op de Zuid-Scharwoude kermis. Na deze 2 toppers hebben we 8PM staan, deze band speelt voor iedereen wat lekkers en stilstaan is dan ook geen optie.

Op de dinsdag beginnen we met de Hijgende Herten, ze zijn al eens eerder in de Roode Leeuw geweest en wisten er toen ook een mooi feest van te maken, dus laat je lekker wakker schudden door de Hijgende herten. Daarna komen Dwars door midden en 8PM het afmaken en zullen jullie met een glimlach de kermis verlaten en kunnen we met z’n alle weer dromen van de Kermis in 2017.

Namens De Roode Leeuw Crew wensen we iedereen een dorstige en fantastische kermis.

Het voorcafé is op Zondag vanaf 16.00 uur open en op Maandag en Dinsdag vanaf 11.00 uur. De Zaal opent op Zondag om 18.00 uur de deuren en op Maandag 14.00 uur en Dinsdag om 16.00 uur.