Route 65 koffieochtend in Cool

Door Redactie op Maandag 15 mei 2017 09:41   Uitgaan   route, koffieochtenden, koffieochtendBron: Cool Kunst en Cultuur


Route 65 koffieochtend in Cool

HEERHUGOWAARD - Onder de naam Route 65 organiseert Cool kunst en cultuur meerdere keren per jaar, een maand lang een ‘culturele route’ voor 65-plussers uit Heerhugowaard e.o. In de periodes tussen de routes worden koffieochtenden georganiseerd waarop men kennis kan maken met andere bezoekers en Route 65. De eerstvolgende koffieochtend vindt plaats op maandag 22 mei.

Koffieochtenden

Voor iedereen die kennis wil maken met Route 65 en andere bezoekers wil ontmoeten, organiseert Cool een aantal keer per seizoen koffieochtenden. Onder het genot van een kopje koffie of thee kan men herinneringen ophalen of genieten van prachtige live muziek. De eerstvolgende koffieochtend vindt plaats op maandag 22 mei van 10.30 tot 11.30 uur in het café van Cool. Het seniorenkoor Surplus zal deze ochtend prachtige liedjes voor u zingen. De koffieochtend is kosteloos en u hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

Deelnemen onder begeleiding

Wilt u graag deelnemen aan Route 65 en de koffieochtenden, maar is het voor u niet mogelijk om zelfstandig naar Cool te komen? Bezoekt u de activiteiten het liefste samen met iemand anders? Stuur dan een mail naar route65plus@coolkunstencultuur.nl of bel 072 534 7662 en vraag naar Sanne Smienk.